Statiuni Balneare - Afectiuni reumatismale, Spa, tratament balneo-climaterico in Romania prezentate de infoTravels.ro - informatii ale atractiilor turistice din Romania - InfoTravels

Cauta in pagina
Du-te la conținut

Meniul principal :

DESTINATII PRINCIPALE
Statiunea balenara (Spa) clasic Europeana este o statiune cu izvoare termale - minerale, unde turistii sunt supusi unei cure sub supraveghere medicala. Romania are o treime din izvoarele termale si minerale din Europa. Efectul vindecator al acestor izvoare a fost dovedit si acest lucru face aceste statiuni asa de populare. Baile Herculane este o statiune balneara antica, descoperita de romani. Si Calimanesti-Caciulata dateaza de pe vremea romanilor, iar Napoleon III obisnuia sa se aprovizioneze cu ape minerale din acesta statiune. Romania este foarte bogata in resurse minerale: ape termale, ape sulfuroase sau sarate, namolul natural. Minele de sare, ozonul imbogatit al aerului montan sunt alti factori de vindecare. 
Cel mai revolutionar program balnear din lume este revendicat de Romania.

 
Inelul verde este aria de lacuri si parcuri publice situat la nord de Bucuresti. Dr. Ana Aslan a descoperit aici serul care s-a dovedit ca incetineste procesul de imbatranire si in anumite cazuri chiar il inverseaza. Medicamentele biotrofice patentate Gerovital H3 si Aslavital sunt disponibile la clinica din Otopeni si la hotelul de tratament geriatric Flora din Bucuresti. Gerovital GH3 este bun pentru "pastrarea tineretii, vitalitatii, pentru sporirea energiei la niveluri ridicate, imbunatatirea memoriei si a capacitatii intelectuale."
 
BAILE FELIX (FELIX SPA) (statiune situata langa Oradea)
Indicatii terapeutice: 
Reumatism, Artrite, Artroze, Spondiloze, boli de conditie musculara, deficiente Neurologice si Metabolice.
Factori Naturali: 
Bai cu ape termale-minerale, bogate in sulfuri, bicarbonati, 
calciu si oligoelemente. Namol Sapropelic, climat balansat.
 
 
BAILE HERCULANE (HERCULES SPA) a primit numele de la legenda romana a lui Hercule. Hercule si-a vindecat ranile provocate de Hydra prin bai in ape minerale.
Indicatii terapeutice:
Reumatism, Post reumatism, Boli ale Metabolismului, Afectiuni Ginecolgice, Afectiuni Oftalmologice, Afectiuni 
Cardiovasculare
Factori Curativi: 
15 izvoare minerale si termale. Apa termala are temperatura 41-60 C 

SECTIUNE IN CONSTRUCTIE!!!
 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal